Domeniul Strehan, Gura Vadului (Prahova)
sâmbătă, 13 septembrie, ora 17:00
Invitat special: Andrei Ursu
Live: REDSWING BAND
VINYL DJ JOYFORLIFE – colecții rare, groove & disco
Degustări de vinuri Crama STREHAN
Tasting menu & pairings (antreuri, feluri principale, deserturi)
Apus de poveste între viile toamnei
Un eveniment-concept care continuă povestea începută anul trecut: Tohani – Late Summer devine acum o experiență mai intimă, dedicată celor care caută liniște, stil și atmosferă.
Detalii & acces: [email protected], tel. 0730 071 075
Arome STREHAN în vie
Evenimentul va fi marcat de o experiență culinară memorabilă, cu preparate specifice bucătăriei muntenești ce combină ingrediente de calitate cu arome inedite, valorificând rețete și produse locale. Nu vor lipsi antreuri variate din roadele pământului de toamnă, gustări tradiționale, dar și obrajiori de porc, pastramă de berbecuț sau sarmale muntenești pregătite la ceaun de lemne. Desertul ne amintește de rețetele de odinioară: plăcintă de brânză coaptă pe vatră și scovergă muntenească.
MENIU
• Antreuri
Platou măcelărie antică — prosciutto crudo, salam cu mucegai Napoli, mortadella, salam uscat Spianata
Platoul munteanului — selecție de brânzeturi fine și maturate, fructe confiate și migdale coapte
Platou terroir — selecție de produse tradiționale muntenești, asortate cu legume de sezon
Gustări — roșii uscate marinate, măsline, salată de anghinare, rulate de pui cu smochine, telemea și verdețuri de sezon, și multe alte bunătăți locale
• Feluri principale
Obrajiori de porc în sos de Fetească Neagră și piure de cartofi dulci
Sarmale muntenești gătite în tihnă, la foc de lemne
Pastramă de berbecuț la ceaun cu mămăligă coaptă, stropită cu vin roșu de STREHAN
Gogonele, castraveți, varză, conopidă, morcovi și multe alte legume murate asortate
• Desert
Plăcintă cu brânză coaptă pe vatră
Scovergă muntenească de la STREHAN, pregătită live de Tanti Lenuța, după rețeta de odinioară
• Wine Tasting Crama STREHAN
Seara va fi înnobilată de o degustare de vinuri ale Cramei STREHAN — vinuri cu calități alese, ce întruchipează bogăția pământurilor din Tohani și iscusința oamenilor săi.
• Hambarul Țârgovețului Coffee Experience in the Vineyards
O masă copioasă se încheie cu o cafea de clasă. Iubitorii de cafea vor putea experimenta nivelul superior de calitate de specialitate oferit de Hambarul Țârgovețului & La Marzocco.
Suntem bucuroși să împărtășim cu tine magia renașterii acestui loc și abia așteptăm să te întâmpinăm la Domeniul STREHAN!
Accesul la eveniment se face în data de 13 Septembrie începând cu ora 17.00.
Locația este Terasa Domeniului STREHAN din Podgoria Domeniului STREHAN din Dealu Mare, zona Tohani-Gura Vadului, Jud. Prahova (marcată pe Waze ca Domeniul STREHAN).
Biletele sunt puse în vânzare pe iaBilet, disponibile în următoarele categorii:
Bilete adulți – 450 lei + opțional 50 lei (transport București - Mizil - București)
Bilet adolescenți 12-18 ani (neîmpliniți) – 250 lei + opțional 50 lei (transport București - Mizil - București)
Copiii sub 12 ani au accesul gratuit.
Biletele includ savurarea cafelei de specialitate La Marzocco în vie, experiența culinară completa și, nu în ultimul rând, degustarea de vinuri Crama STREHAN.
Se poate opta pentru bilet ce include și transport București-Domeniul STREHAN și retur, distanța de parcurs 90 km.
Pe lângă voie bună și chef de petrecere, vă recomandăm să aveți o ținută comodă și haine potrivite unei seri de toamnă.